Volgers

vrijdag 15 juni 2012

Slag om Bourtange

Hallo allemaal,

Even iets heel anders. Ik ben een paar weken geleden met een aantal van mijn cursisten aan het fotograferen in Bourtange geweest. Daar werd de "Slag om Bourtange"het hele weekend nagespeeld. Erg leuk om te zien nog leuker om te fotograferen.
Hier een impressie.

Groetjes,
KarenRoze kaartje

Hallo allemaal,

Dit is weer eens een ander gebruik van kleuren. Voor mij dan. Meestal ben ik van de wat hardere kleuren, zodat dit dan ook wel weer eens een uitdaging is. (Voor mij dan)
De cirkels zijn uitgesneden met de cricut. Roze cardstock is van Papicolor, bloemetjes met glitters versierd, vlinders is een pons van MS. Papier is van Basic Grey.
Ik vond hem wel geslaagd, wat vinden jullie ervan?

Groetjes,
Karen

donderdag 14 juni 2012

Maar weer eens een kaartje

Hallo allemaal,

Ik heb van de week eindelijk weer eens de tijd gehad om lekker te knutselen. Deze kaartjes zijn eruit gekomen. Twee kaartjes met hetzelfde materiaal, maar dan toch een beetje anders.

Magnolia kaartje ingekleurd met copics, papier is van Cricut, pons van MS, teksstempeltje van Nicole Verkooijen en effen cardstock.

Groetjes,
Karen

maandag 11 juni 2012

Familiealbum

Hallo allemaal,

Het is wederom alweer een tijd geleden dat ik iets geplaatst heb, maar reageer nu wel af  entoe weer eens op jullie blogs. Niet dat ik stil gezeten heb hoor! Ik heb veel kaartjes gemaakt, ben aan een familiealbum begonnen en heb heel veel tijd gestoken in mijn website. Nieuwe pagina's, nieuwe opzet, nieuwe cursussen, veel praktijklessen etc. Daar gaat heel veel tijd inzitten, veel fotograferen en ook meteen uitzoeken wat er bij komt welke cursus op de site komt.
Enfin, het ligt nu keurig bij mijn website bouwer (mijn geweldige neef Nick, die hier een hoop tijd in steekt!!!) Binnenkort staat het er allemaal op en kunnen jullie als je wilt een kijkje nemen.

Maar goed, ik liep al tijden in mijn hoofd om een familie album te maken. Had wel al links en rechts papier gekocht, maar die foto's he? Dat was een probleem. Na een oproep aan mijn hele familie heb ik heel veel reacties gehad en gelukkig veel ingescande foto's van mijn moeder en haar zus gekregen. Mijn dank is groot.

Ik ben er dus mee begonnen en hier zijn de eerste LO's.


je ziet het ik ga terug tot 1882. Hihi, maar 1 foto hoor. Het uitzoek werk is heel tijdverslindend en ben blij dat ik iedere keer mijn moeder kan bellen, van wie is dat ook alweer?
Enfin een familieboek van familie, voor familie en door de familie zal ik maar zeggen.

Tot gauw, dan volgen er vast nog meer.

Groetjes,
Karen