Volgers

zaterdag 6 november 2010

Een NON traditional kerstkaartje

Hallo allemaal,

Eindelijk weer eens een kaartje gemaakt. Ik had ergens op een blog een kerstkaart gezien, zonder de traditionele kleuren groen/rood/ goud/ zilver. Dat vond ik wel leuk en bedacht dat ik dat ook wel kon proberen. Het was een zware bevalling, want ik wilde iets maar dat lukte niet helemaal. Ik vind al die spellbinders zo gaaf, maar heb geen cuttlebug, dus dan heb je er niet veel aan. Toen bedacht ik dat ik het misschien ook kon maken met mijn cricut, zie hier het resultaat. Het is niet helmaal geworden wat ik in gedachten had, maar ben redelijk tevreden.

Ik heb dus gewerkt met de cricut, de border en sneeuwvlokken (groot en klein) zijn van Martha Steward, stempeltjes ingekleurd met de copics, gebruik gemaakt van de airbrush voor de kleur van de kaart, sneeuwvlok achtergrond is geembossed met de Sizzix en verder gebruik gemaakt van stickels en de glimmers zijn van de Hotfix.

Wat vinden jullie ervan?

Fijn weekend nog,

Karen3 opmerkingen:

 1. Hoi Karen,
  Het is een schitterende kaart geworden!Vind kaarten in de niet originele kerstkleuren een hele leuke uitdaging.Die van jou is erg goed gelukt.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem enig, niet traditioneel, maar heel apart. Goed gedaan, ondanks dat je geen inspiratie had.
  Liefs, mama

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart ! en wie beslist er nu wat de 'moet' kleuren zijn van kerst vandaag ??? Wij toch zekers hahahah.......
  Bedankt voor je lieve woorden op mijn blog,
  groetjes, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen