Volgers

zondag 14 november 2010

Weer een kerstkaartje

Hallo allemaal,

Zoals beloofd hier mijn laatst geknutselde kaartje. Gisteren zijn we de hele dag naar de andere kant van het land geweest voor de verjaardag van mijn schoonvader. Heel erg gezellig maar wat een tijd in de auto zitten. Voor een visite zitten we ongeveer 5 uur in de auto. Maar ja, dat heb je he, als je zonodig als enige van de vrienden en familie heerlijk rustig in Drenthe wilt gaan wonen.

Ik heb dit kaartje dus als laatste gemaakt. Papier was nog in voorraad, stempelplaatje ingekleurd met de copics, lintjes en de sterretjes etc. van het Kruidvat. Takjes van de Martha Stewart, rode bloemetje van Jolees Boutique.

Laat gerust weten wat je ervan vind. Ik vind het heel erg leuk om een reactie van jullie te krijgen.

Fijne zondag nog,


Karen

vrijdag 12 november 2010

Hoi allemaal,

Ik zie net dat er al 34 volgers zijn! Wat spannend! Bij 40 gaan we een naam trekken waar de Candy naartoe gaat! Het gaat ook veel sneller dan ik dacht. Leuk!

Ik heb gisteren weer eens een kaartje in elkaar zitten knutselen. Het weer was ook echt knutselweer vond ik. Vandaag ook weer eentje, maar het is nu te laat om er nog een fotootje van te maken. Gaat zondag gebeuren, morgen zijn we er niet, mijn schoonvader is jarig geweest dus daar gaan we morgen even heen.





Voor dit kaartje heb ik een stempeltje ingekleurd met de copics. Ik heb een cirkel uitgesneden met de cricut en deze ge-embossed met de Sizzix, sneeuwvlokjes zijn van een pons van Martha Stewart, druppelvangertje van de Action englitters van het Kruidvat.

Zou het heel erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat.
Fijn weekend allemaal,
Karen

zaterdag 6 november 2010

Een NON traditional kerstkaartje

Hallo allemaal,

Eindelijk weer eens een kaartje gemaakt. Ik had ergens op een blog een kerstkaart gezien, zonder de traditionele kleuren groen/rood/ goud/ zilver. Dat vond ik wel leuk en bedacht dat ik dat ook wel kon proberen. Het was een zware bevalling, want ik wilde iets maar dat lukte niet helemaal. Ik vind al die spellbinders zo gaaf, maar heb geen cuttlebug, dus dan heb je er niet veel aan. Toen bedacht ik dat ik het misschien ook kon maken met mijn cricut, zie hier het resultaat. Het is niet helmaal geworden wat ik in gedachten had, maar ben redelijk tevreden.

Ik heb dus gewerkt met de cricut, de border en sneeuwvlokken (groot en klein) zijn van Martha Steward, stempeltjes ingekleurd met de copics, gebruik gemaakt van de airbrush voor de kleur van de kaart, sneeuwvlok achtergrond is geembossed met de Sizzix en verder gebruik gemaakt van stickels en de glimmers zijn van de Hotfix.

Wat vinden jullie ervan?

Fijn weekend nog,

Karen