Volgers

zondag 7 augustus 2011

Eindelijk dan toch

Hallo allemaal,

Het schaamrood staat me op de kaken toen ik zag hoelang ik al niet geblogt had. We zitten hier namelijk midden in de verbouwing van de woonkamer en eerst ging het allemaal lekker snel, totdat we op problemen gingen stuiten. Dat was te verwachten ons huis is een oude boerderij van ruim 100 jaar oud. De hele kamer was na 4 lagen van de muur afgehaald te hebben ook nog eens betimmerd met asbest. Enfin we zijn nu aan het opbouwen, maar leven met zijn vieren een hond en 3 katten in de woonkeuken. Lukt best, het is maar tijdelijk maar van bloggen is helemaal niets gekomen. Ik heb van de week wel weer even een kaartje in elkaar gezet voor een lieve vriendin en die zet ik er meteen even bij.
Ik heb een 4 kanten doilie gebruikt en deze met de copicairbrush een kleurtje gegeven in de kleur van het stempelplaatje. De groen achtergrond is gemaakt met de cricut. Gefeliciteerd ticket geprint op hetzelfde papier als de achtergrond onder de doilie. Bloemetjes gekocht tijdens een cursus.

Ik zal jullie ook nog wat verbouwingsfoto's laten zien, kunnen jullie blij zijn dat je 's avonds lekker op de bank kunnen zitten :-)
Groetjes,
Karen

10 opmerkingen:

 1. Hoi Karen, zo zeg dat ziet er idd. wel heel ingrijpend uit! Maar ik weet zeker dat het de moeite waard zal zijn. Je hebt een schattig kaartje gemaakt. Mooi zeg die vierkante doily, daar zal je vriendin zeker blij mee zijn. Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh joh wat een ellende die verbouwing. Wij hebben onze bovenverdieping drastisch aangepakt en dat was al zo'n klus, dus kan me jullie klus helemaal voorstellen. Leuk weer een kaartje van je te zien; erg mooi geworden en dat afdrukje vind ik ook echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi kaartje karen leuk die bloemetjes!!
  succes met je verbouwing!!
  xx petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh... ik zie wat je bedoelt... hier is mijn/onze kamers opknappen helemaal niets bij! Meid... houd de moed erin, zo te zien gaat dat wel!
  Wonen in zo'n mooi oud huis, dat straks ook nog is opgeknapt.. daar doe je het voor.
  En dan ook nog tijd hebben voor een lief kaartje aan je vriendin! Geweldig!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje Karen....en succes met de verbouwing....
  Ik woon ook al heel mijn leven (64 jaar)op het platteland op een boerderij...dus kan het warm aanbevelen
  Groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er indrukwekkend uit ! tja, ik ken geen enkele verbouwing die van een leien dakje ging, dus ik weet waarover je het hebt...
  toch een leuke kaart !
  mooi
  grjts, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Karen,

  ik had je al gemist! En toen ik na mijn korte vakantie terug was kwam ik je op andere blogs al tegen...Nu ik de foto's van de verbouwing zie, begrijp ik het! Sterkte nog even. Het gevoel na de verbouwing is zo lekker, verheug je er maar vast op!

  groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Karen,
  Had je laatst een mail gestuurd met de vraag hoe het met jullie was en of de verbouwing al vlotte. Nu zie ik waarom ik geen antwoord kreeg.....
  Je kaart is weer prachtig. Veel succes! Ga je nog naar Zwolle?
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Karen,

  Kan me voorstellen dat je hoofd niet naar bloggen en kaarten maken staat, wat een ingrijpende klus zeg en wat een tegenvallers kom je dan tegen, maar als het weer opgeknapt is dan ben je dat snel vergeten succes verder met klussen.

  Gr...Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Karen


  een hele mooie kaart, met verbouwen heb je daar ook geen tijd voor komt wel weer en succes met klussen.
  groet diana

  BeantwoordenVerwijderen