Volgers

zondag 11 september 2011

Zo, daar ben ik weer

Hallo lieve bloggers,

Wat hebben jullie een geduld met me gehad, want ik ben al heel lang niet meer actief op het blog geweest. Veel te druk met de verbouwing, maar daar komt nu schot in. Het eind is in zicht, nog een paar weken te gaan.

Ik heb deze kaart gemaakt voor een vriend van ons die even niet zo lekker in zijn vel zat.

Ik heb gebruik gemaakt van De Martha Stewart randpons met groen Papicolorcardstock. Het nieuwe Tilda stempeltje ingekleurd met de copics, roosje in kleur gespoten met de airbrush en daarna met glimmermist (goud) bespoten. Ook maar weer eens aan het distressen geweest met inkt en een distresser. Design papier van Basic Grey en het bloemetje in de hand bewerkt met Flower soft.  

11 opmerkingen:

 1. Fijn dat het nu opschiet! Ik zie ook een verbouwing tegemoet, van de badkamer, maar waarschijnlijk pas in het nieuwe jaar. Mooie kaart heb je gemaakt, en wat een prachtige quote!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Karen, wat een prachtige kaart!! Mooie tekst ook en het papier geeft 'm een mannelijke uitstraling. Toevallig heb ik net ook een 'troost' kaartje gemaakt maar dan voor mijn nichtje. Je zult wel blij zijn als het met verbouwen gedaan is. Ik vind het altijd doorvermoeiend om in die troep te zitten. Fijne zondag nog, groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Karen,

  het scherm is vooral geduldig, natuurlijk! Wij niet, maar ja dat kon jij niet weten....(grapje, hoor) Fijn dat de verbouwing opschiet, kun je straks weer meer knutselen en fotograferen.
  Je kaart is erg leuk, mooie tekst ook!

  groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt Karen.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk kaartje Karen! Goed dat de verbouwingen vooruit gaan en als je met zo'n zaken druk bent, is het maar normaal dat de hobby een beetje achterop raakt. Wij hebben wel geduld hoor...
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig kaartje !
  Ik ken het hoor, druk druk druk !
  Hopelijk heb je snel weer wat knutsel-tijd !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blij dat het einde in zicht is en je straks weer wat meer tijd hebt voor je hobby. Je kaartje is erg mooi geworden, leuk papier ook.
  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig maar dat de verbouwing op begint te schieten. Maar wij wachten wel hoor....dat zie je nu wel. Supermooi kaartje heb je gemaakt! Zoeits doet altijd goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn voor je dat de verbouwing nu begint op te schieten.
  Duurt toch altijd langer dan verwacht he.
  Je heb er weer een super mooi kaartje van gemaakt.
  Groetjes,

  Pia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Karen

  Ben blij dat de verbouwing begint op te schieten en je langzaamaan weer tijd vind om wat te freubelen,maar geduld is een schone zaak en het wachten wordt beloond.
  Je kaartje is mooi!
  En denk dat het zeker gewaardeerd wordt om zo een mooi kaartje met mooie tekst in te ontvangen.

  XXX Kim

  BeantwoordenVerwijderen