Volgers

dinsdag 1 mei 2012

POEZENALBUM


Hallo Allemaal,

Het is al weer een tijd geleden dat ik op een blog ben geweest. Ten eerste omdat ik een behoorlijke gezondheidsdip heb gehad en te ntweede omdat ik het nu de laatste 8 weken heel erg druk heb met werken. Ik ben allemaal nieuwe cursussen en concepten aan het schrijven en bedenken. Kijk maar eens op mijn website, nog niet alles staat erop, maar het is bijna klaar (http://www.karenklein.nl/)

Met de gezondheid gaat het gelukkig weer beter en ik heb ook weer energie en af en toe tijd om wat te knutselen. Ik ben al een tijdje bezig met een boek van al onze dieren. We hebben er nogal wat ( 7 dwerggeiten, 2 schapen, 3 katten, 4 kippen en een hond) Voor nu dus alvast weer 2 pagina's van het Poezenalbum. Dit is de spread van Sneep ( jaja, wij zijn Harry Potter fan, we hebben ook een Dreuzel :-))

Sneep is een katje uit een zwefpoes die we net hadden geadopteerd. Na een keizersnee is het nestje geboren. Sneep was de kleinste en zou het waarschijnlijk niet redden zei de dierenarts. Al zijn broertjes en zusjes waren zo rond de 85/ 90 gram bij de bevalling en hij net 50. Maar met een spuitje en een fietsventielrubbertje als speen is het toch gelukt.

Ik zie nu net dat de foto's helemaal niet zo goed zijn geworden. Hm, ik ga kijken of ik jullie daar binnenkort andere van kan laten zien.
Voor nu, tot gauw op jullie blog. Ik kom zeker weer kijken

3 opmerkingen:

 1. Leuk om je te horen Karen! En nog veel leuker dat het beter gaat met de gezondheid! Leuke foto's en mooi verwerkt. Hopelijk tot gauw...
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Karen,

  dat is inderdaad een heel tijdje geleden! Hopelijk gaat het vanaf nu weer prima met je gezondheid.
  Leuk dat je dit van de poesjes hebt gemaakt. Wat klein zeg, 50 gram en wat geweldig dat hij het gered heeft.
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk o weer eens wat van je te horen en blij dat het weer wat beter gaat. erg leuke LO heb je gemaakt en de foto's zijn super lief.
  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen