Volgers

maandag 11 juni 2012

Familiealbum

Hallo allemaal,

Het is wederom alweer een tijd geleden dat ik iets geplaatst heb, maar reageer nu wel af  entoe weer eens op jullie blogs. Niet dat ik stil gezeten heb hoor! Ik heb veel kaartjes gemaakt, ben aan een familiealbum begonnen en heb heel veel tijd gestoken in mijn website. Nieuwe pagina's, nieuwe opzet, nieuwe cursussen, veel praktijklessen etc. Daar gaat heel veel tijd inzitten, veel fotograferen en ook meteen uitzoeken wat er bij komt welke cursus op de site komt.
Enfin, het ligt nu keurig bij mijn website bouwer (mijn geweldige neef Nick, die hier een hoop tijd in steekt!!!) Binnenkort staat het er allemaal op en kunnen jullie als je wilt een kijkje nemen.

Maar goed, ik liep al tijden in mijn hoofd om een familie album te maken. Had wel al links en rechts papier gekocht, maar die foto's he? Dat was een probleem. Na een oproep aan mijn hele familie heb ik heel veel reacties gehad en gelukkig veel ingescande foto's van mijn moeder en haar zus gekregen. Mijn dank is groot.

Ik ben er dus mee begonnen en hier zijn de eerste LO's.


je ziet het ik ga terug tot 1882. Hihi, maar 1 foto hoor. Het uitzoek werk is heel tijdverslindend en ben blij dat ik iedere keer mijn moeder kan bellen, van wie is dat ook alweer?
Enfin een familieboek van familie, voor familie en door de familie zal ik maar zeggen.

Tot gauw, dan volgen er vast nog meer.

Groetjes,
Karen

4 opmerkingen:

 1. Wow Karen wat een leuk project! Leuk dat je zo'n oude foto's hebt kunnen vinden. Het papier past erg goed bij het vintagethema.
  G.
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit mooi gemaakt! Hier mag je trots op zijn meid!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Karen,

  dat is een heel project wat je bent begonnen!
  Maar wel prachtig !!! Dat zal een heel mooie geheel worden. En dat je zover terug kunt gaan met foto's! Super dat er zoveel bewaard is gebleven. Dat belooft wat....

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. woww Wat is dit mooi gemaakt! en Leuk dat je zo'n oude foto's hebt kunnen vinden. Het papier past erg goed bij het vintagethema.

  Liefs Manuela

  BeantwoordenVerwijderen