Volgers

donderdag 19 augustus 2010

Roofvogelshow in de Ardennen

Op een van de dagen zijn we naar Chateau Fort de Logne geweest, in de Ardennen. Daar was een roofvogelshow waar je naartoe kon. Dat lieten we ons geen 2x zeggen natuurlijk. Ik had deze keer eens mijn "echte"camera mee in plaats van die kleine compact. Het was een hele leuke en leerzame middag. Veel geleerd over roofvogels. Ik wist bv niet dat uilen met gekleurde ogen overdag jagen en uilen met zwarte ogen alleen maar 's nachts jagen. Ik wist ook niet dat uilen op de korte afstand niets goed kunnen bekijken, maar op de lange afstand zijn ze daar juist wel heel erg goed in. Ik plaats er wat foto's bij.Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

3 opmerkingen:

 1. Mooi foto's! Lijkt mij ook heel interesant om zo'n show eens bij te wonen.

  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Karen, het is eindelijk gelukt om een bericht te kunnen plaatsen. Heb eerst een profiel aangemaakt elders.
  Mooie foto's van die roofvogels. In Drouwen hebben ze ook elke maand zo'n roofvogelshow, erg leuk en interessante beesten. Je kaarten zien er mooi uit, nu nog een webwinkel dan kun je ze verkopen!
  groetjes,
  Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een foto's ze zijn zo mooi. Daar zijn mijn kiekjes niets bij.

  Bedankt voor het volgen van mijn blog. en je vroeg hoe je een foto erop kan zetten.

  Ik ben er niet zo goed in om iets uit te leggen. Maar als je op de blog komt en aanpassen aanklikt. en dan op de plek waar je de foto wil zetten, klikken op aanpassen. dan klik je op foto toevoegen.

  Dan open je in een ander scherm mijn (of een andere) site. Dan druk je met je rechter muisknop op de afdelding of foto.Dann kan staat onderin eigenschappen daar klik je op. Dan kopier de de url en die plak je dan in het scherm wat er is geopend om een foto te plaatsen. (op de plek afbeelding van het internet)
  JE kan dan ook evt er een link van de site bij zetten. Dan kopieer je de naam van de website (zonder de http:// want dat staat er al)en die plak je ook in het scherm. (waar weet ik even niet) (ik ben ook echt een ramp met de pc ik kan niet zonder de hulp van mijn man)

  Ik hoop dat ik het een beetje goed uitlegt. evt kan je ook nog bij de helpdesk kijken voor een uitleg.

  Gr Sanne

  BeantwoordenVerwijderen