Volgers

zaterdag 30 oktober 2010

AFRIKA scrap lo's

Hallo allemaal,

Ik heb een tijdje niets op mijn blog geschreven omdat ik niet helemaal topfit ben. 2 weken geleden is door bloedonderzoek gebleken dat ik ziekte van Pfeiffer heb (of bijna heb gehad) vandaar dat ik dus al zo heel lang erg moe ben. Het gaat inmiddels wat beter maar de inspiratie komt nog niet echt. Maar daar ik toch wat wilde laten zien heb ik iets van een paar maanden geleden gefotografeerd.

Ik ben vroeger (toen ik nog geen man en kinderen had) voor een paar maanden door Afrika gereisd met de rugzak. Ik heb daar toen heel veel dia's gmaakt en toen het digitale tijdperk begon heb ik het een en ander gescand en laten afdrukken om een scrapbook te maken.

Hieronder zijn een paar LO's te zien. Ik heb er nog meer en als jullie het leuk vinden, wil ik de rest ook wel fotograferen en laten zien. Het papier wat ik hier gebruikt heb is allemaal van Basic Grey, embellishments weet ik niet meer, had ik allemaal nog liggen. Ook is hier veelvuldig gebruik gemaakt van de cricut.

Nou, ik hoop dat jullie het waarderen (ook al is het al een paar maanden oud) en ik zou het leuk vinden als je een berichtje zou achterlaten.

Fijne zondag nog,

Karen
3 opmerkingen:

 1. Nou Karen, dat ziet er super mooi uit! Ik wil wel meer zien.

  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Karen, ik zag dat je op mijn blog geweest was en dacht ik ga eens een bezoekje terug brengen ;)
  Mooie lay outs zeg maar wel een hele andere stijl dan ik gebruik. Heb je de lay outs van Ierland op mijn blog gezien?? Ik maak de layouts wat drukker, jij werkt strakker. Leuk is dat vind ik, dat iedereen zijn eigen stijl heeft. Ben meteen volger van je geworden, en ja, ik ben ook 's avonds in Karnak geweest. Een hele aparte sfeer hangt er dan. Ze hebben er nu een lichtshow 's avonds, maar dat vond ik niet zo geweldig, daar kunnen ze vast en zeker meer van maken. Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige lo,s heb je gemaakt en wat een belevenis!!!! beterschap hoor!!!!
  xx petra

  BeantwoordenVerwijderen