Volgers

zondag 31 oktober 2010

Joepie, ik heb de Magnolia Ink candy gewonnen


Hallo allemaal,

Ik kwam er net achter dat ik deze Candy heb gewonnen bij Angelique van Scrap&More. Ik hoop dat ik hem snel thuis krijg.

Joepie, ik ben blij!!!!

zaterdag 30 oktober 2010

AFRIKA scrap lo's

Hallo allemaal,

Ik heb een tijdje niets op mijn blog geschreven omdat ik niet helemaal topfit ben. 2 weken geleden is door bloedonderzoek gebleken dat ik ziekte van Pfeiffer heb (of bijna heb gehad) vandaar dat ik dus al zo heel lang erg moe ben. Het gaat inmiddels wat beter maar de inspiratie komt nog niet echt. Maar daar ik toch wat wilde laten zien heb ik iets van een paar maanden geleden gefotografeerd.

Ik ben vroeger (toen ik nog geen man en kinderen had) voor een paar maanden door Afrika gereisd met de rugzak. Ik heb daar toen heel veel dia's gmaakt en toen het digitale tijdperk begon heb ik het een en ander gescand en laten afdrukken om een scrapbook te maken.

Hieronder zijn een paar LO's te zien. Ik heb er nog meer en als jullie het leuk vinden, wil ik de rest ook wel fotograferen en laten zien. Het papier wat ik hier gebruikt heb is allemaal van Basic Grey, embellishments weet ik niet meer, had ik allemaal nog liggen. Ook is hier veelvuldig gebruik gemaakt van de cricut.

Nou, ik hoop dat jullie het waarderen (ook al is het al een paar maanden oud) en ik zou het leuk vinden als je een berichtje zou achterlaten.

Fijne zondag nog,

Karen
vrijdag 15 oktober 2010

Bedank kaartje voor mijn ouders

Zoals ik gisteren al had verteld heb ik ook een kaartje voor mijn ouders gemaakt. Hij is inmiddels aangekomen dus ik kan hem nu gerust op het blog zetten.
Het papier is van Basic Grey, het kant randje is van papier en heb ik van mijn moeder gekregen en dat maakt het voor mij net even af. Ik heb het zelf nog nooit ergens te koop gezien en mijn moeder weet het ook niet helemaal meer waar ze het heeft gekocht. Misschien op de markt. Dus mocht een van jullie het weten....zeg het even, ik wil het heel graag weten!!! :-) Stempeltje is ingekleurd met kleuren die bij het papier passen, cardstock is van Papicolor. Bloemen zijn gespoten met de copic airbrush en glittertje is van het Kruidvat. Vind hem zelf wel erg geslaagd. Wat vinden jullie?

Groetjes,
Karen

donderdag 14 oktober 2010

Nieuwe kaarten!

 Hoi allemaal,

Eindelijk weer eens wat nieuwe kaarten gemaakt. Ik ben hier verschrikkelijk aan het opruimen zodat er weinig tijd is overgebleven om te knutselen. We hebben een koele kamer (nee, geen coole :-) ) die hoognodig een keer uitgeruimd moest worden. Er stonden nog verhuisdozen in die nog niet waren uitgepakt en we wonen hier al 4,5 jaar (schaam, schaam). Dus bij de Praxis nieuwe stelling kasten gekocht en hup opruimen maar. Het ziet er nu prachtig uit. Alle voorraad keurig op zijn plaats, alle dozen met mappen en printpapier overzichtelijk neergezet (voor mijn cursussen) Kortom een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Deze kaarten heb ik vorige week gemaakt en vandaag eentje die voor mijn ouders is, dus die zet ik er morgen pas op. Anders hebben ze hem al gezien.


Deze kaart is gemaakt met een stempelafdrukje van Anneke ik vond de kleuren wel toepasselijk met de herfst. Border is pons van Martha Stewart, bloemen met de airbrush in dezlefde kleur gespoten, design papier weet ik niet meer welk merk het was. Cardstock is van Papi Color.

Deze kaart heb ik gemaakt met mijn nieuwe copickleuren. Ook hier de bloemen gespoten met de airbrush in dezelfde kleuren, cardstock van Papi Color, plaksteentjes van het Kruidvat of de Xenos. Ook het designpapier weet ik echt niet meer van wie dat is.

Nou, ik zou het heel leuk vinden als jullie een berichtje achter willen laten.

Groetjes,
Karen

donderdag 7 oktober 2010

Kerstkaarten

Hallo allemaal,

Ik heb dit keer 2 kerstkaartjes gemaakt. Dit is een stempel afdrukje wat ik van Anneke heb gekregen. Ingekleurd met de copics, de ijspegeltjes borders zijn van Martha Steward. Ik ben echt helemaal gek op die ponsen van haar. Nu heb ik laatst al mijn stansen van de Sizzix EN de sizzixmachine te koop gezet omdat ik deze helemaal niet meer gebruikte. De stansen vliegen de deur uit, kom ik erachter dat ze inmiddels ook achtergrond embossing templates hebben die ook in de originele sizzixmachine kunnen. Haha, je begrijpt het al, de machine is meteen uit de verkoop gehaald en dit achtergrondje (de ge-emboste sneeuwvlokken) is hier mee dus gemaakt. Ik heb er een heel klein beetje blauw op gespoten met de airbrush en ze daarna bewerkt met stickels. Strikjes komen uit een doosje van het Kruidvat.


Dit is de 2e kerstkaart. Ik heb hierbij 2 kerststempeltjes van Marianne gebruikt, deze ingekleurd met de copics, de filmstrip is een Sizzix stans, de achtergrond wederom de Sizzix embossingsplate (ook weer bewerkt met de stickels) IJspegeltjes borders en takjes op de tekst zijn de ponsen van Martha Steward. Alle bling, bling komt bij het Kruidvat vandaan.

Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achter laten.
Fijne avond,
Karen dinsdag 5 oktober 2010

Weer een award

Kreeg gisteren een mailtje van Anneke, dat er wat leuks op haar blog voor me stond! Joepie alweer een award.
Ben er erg blij mee!

Er zitten 5 opdrachten aan vast.

1. Thank the person who gave it to me.
2. Put award on your blog
3. List 3 things about yourself:
4. Post a pic you love
5. Pass on to 5 peopleNou hier komt tie.

1. Bedankt Anneke
2. Helemaal bovenin.

3. Ben verslaafd aan melkchocola .Scrappen en daarbij mijn Copic markers gebruiken vind ik heel leuk Hou van dieren en sport.  Mijn karakter spontaan, ,gedreven, heb een ongelofelijke hekel aan onrecht.

4. Tja, keuze maken tussen mijn dieren (ik heb er nog al wat, 1 hond, 3 katten, 3 schapen, 6 geiten en 5 kippen en een haan. Ik kies maar voor Pepper (hond) daar heb ik wel de meeste foto's van.


5.Tja, daar moet ik even over nadenken. Van Anneke en Martina krijg ik de meeste inspiratie, maar die kan ik niet vermelden die hebben hem al gehad hebben. Mijn keus valt op de 5 mensen die mij daarna het meest inspireren.
1. Nicole
2. Wiebine
3.Scrapfanaat Peter
4. Riet Klein
5. Eline

Iedereen veel plezier met de award.

Groetjes,
Karen