Volgers

woensdag 8 september 2010

You've got mail

Goedemorgen allemaal,

Ik heb gisteren lekker de tijd gehad om te knutselen en zie hier het resultaat van mijn vrije tijd. Deze kaart (eindelijk een andere kleur) is gemaakt met een stempeltje uit de Marianne collectie. Designpapier weet ik niet meer, blauw cardstock van Papicolor. De rand is van een Martha Stewart pons. Verder heb ik de achtergrond geairbrusht met een subtiel wolkenpatroon . De koe met envelop uitgeknipt en daar met 3d foam weer bovenop gezet. De kleuren die ik gebruikt heb zijn de B34, B32 en B37, de koe is met de kleuren E42, E43 en E 44 van de copicmarkers. Ook de tekst achtergrond heeft een de blauwe kleur van de envelop gekregen.
 
 
 
Zowaar had ik nog tijd over en ben toen aan deze kaart begonnen. Dit is hetzelfde stempeltje maar nu op een andere manier. Je probeert nog eens iets he?
Ik heb hier de hele kaart geairbrust met de kleuren YR 23 en YR 21. Dit is een mooie warme kleur geel. Het stempeltje is met deze 2 en de YR 20 ingekleurd. Het gezichtje met de E93 (wangetjes) en de huid met E50, E51 en E53. Het stempeltje is wederom uitgeknipt en ,et 3d foam op de achtergrond geplakt.
De bloemetjes zijn van Artemio en die waren wit, ook hier weer met de airbrush de bloemen in de goede kleuren gespoten. Glitters zijn van het Kruidvat. Verder ook nog de brads.
 
Laat gerust weten wat jullie ervan vinden.
 
Fijne dag,
Karen

3 opmerkingen:

 1. Nou Karen, jij hebt de vaart er in zitten. Het zijn prachtige kaarten geworden!

  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel, dit is mooi !!!! Leuk gedaan !
  groetjes, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen