Volgers

woensdag 29 september 2010

Nieuwe kaarten

Hallo allemaal,

Ik zit de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel en ben behoorlijk moe. Niet erg, gaat weer over, de knutsel spullen liggen klaar, maar de inspiratie komt niet echt. Zal wel door de moeheid komen. Deze 2 kaartjes heb ik wel gemaakt maar ergens vorige week, had alleen geen puf om er foto's van te maken. Tja, en dat schiet dan niet op he, op een blog.

Ik heb mijn eerste kerstkaart voor dit jaar gemaakt. Met dat slechte weer kom je wel in de stemming. De achtergrond is van Basic Grey papier, de ijspegeltjes is de Martha Steward pons "icecle", De sneeuwvlok is ook een Martha steward pons. Verder cardstock van Papicolor, grote sterretjes van de action, kleine sterretjes vastgezet met de hotfix. Stempel ingekleurd met de markers R29,R27 en R24 en BG 15.

Verder heb ik deze kaart gemaakt. Voor het eerst een kat ingekleurd deze zijn ingekleurd met de Copic W7, W5, W3 en W0, strik met R27,R24. Border gemaakt met een Martha Steward pons (je ziet het, ben dol op die ponsen) Cardstock van Papicolor, design papier komt uit een blok van de cricut (kerst), bloemetjes van de action.

Zou het leuk vinden als jullie wederom commentaar willen geven.

Groetjes,
Karen

3 opmerkingen:

 1. Vind de kerstkaart echt super, hoor! Ohw, en bij de andere kaart heb je de hekjes pons gebruikt. Leuk! Jammer dat je niet lekker in je vel zit. Doe het maar rustig aan.

  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is mooi !!! Ondanks je wat minder voelen, presteer je toch mooie kaarten te maken, knap zo !Bedankt om mee te doen met mijn candy,
  groetjes uit belgie
  martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kerstkaart geweldig, heel erg goed gedaan.De poezenkaart is enig. Lekker knutselen, ga je je vanzelf beter voelen.

  Liefs, mama

  BeantwoordenVerwijderen