Volgers

donderdag 9 september 2010

Ocean of love

Hallo allemaal,

Op de valreep toch nog een kaartje afkunnen maken. Dit keer de gewerkt met de hotfix, de cricut en natuurlijk de copics. Het stempelkaartje heb ik van Marianne. Ik ben lekker aan het knutselen hiermee geweest en heb zo een stomme fout gemaakt met de hotfix :-(. Moet ik jullie even vertellen. Gisteravond had ik een patroontje uitgezocht voor de steentjes en deze op het plakvel geplakt. Een heel gepruts om dit voor de eerste keer te doen. Maar het zat erop. Vanmorgen toen ik even tijd had dacht, nu gaat het gebeuren, ik ga het vastzetten. Ik legde het vel op de kaart en hup de hotfix erop. Tja, plastic smelt...argh...stinken, alles mislukt. Tja, muts die ik ben. (Ik ben blond, dus het mag LOL)
Het werkt wat makkelijker als je er bakpapier tussen doet. Hmm, vergeet ik ook nooit meer. Ik heb dus het stempelkaartje over de mislukte swirl heengeplakt en daarnaast een nieuwe gemaakt, MET bakpapier en voila.

Wat vinden jullie ervan? Ik heb ook nog stickels gebruikt voor haar staart en de waterbellen, maar die zie je op de foto niet zo goed. Ik zou het heel erg leuk vinden om een berichtje te krijgen.

Groetjes,
Karen
PS Aankomend weekend word er niet geknutseld want ik moet fotografiecursussen geven. http://www.karenklein.nl/

4 opmerkingen:

 1. Hij is mooi erg mooi geworden, Karen.Wat betreft de hotfix, oefening baart kunst zeggen ze toch altijd. Wat ook een leuk stempeltje heb je gebruikt.

  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi,

  Leuk zeg, vind hem erg mooi geworden hoor!
  leuk dat je me vermeld.
  Wacht op de volgende creatie's hihi.

  Groetjes marianne

  BeantwoordenVerwijderen