Volgers

woensdag 29 september 2010

Nieuwe kaarten

Hallo allemaal,

Ik zit de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel en ben behoorlijk moe. Niet erg, gaat weer over, de knutsel spullen liggen klaar, maar de inspiratie komt niet echt. Zal wel door de moeheid komen. Deze 2 kaartjes heb ik wel gemaakt maar ergens vorige week, had alleen geen puf om er foto's van te maken. Tja, en dat schiet dan niet op he, op een blog.

Ik heb mijn eerste kerstkaart voor dit jaar gemaakt. Met dat slechte weer kom je wel in de stemming. De achtergrond is van Basic Grey papier, de ijspegeltjes is de Martha Steward pons "icecle", De sneeuwvlok is ook een Martha steward pons. Verder cardstock van Papicolor, grote sterretjes van de action, kleine sterretjes vastgezet met de hotfix. Stempel ingekleurd met de markers R29,R27 en R24 en BG 15.

Verder heb ik deze kaart gemaakt. Voor het eerst een kat ingekleurd deze zijn ingekleurd met de Copic W7, W5, W3 en W0, strik met R27,R24. Border gemaakt met een Martha Steward pons (je ziet het, ben dol op die ponsen) Cardstock van Papicolor, design papier komt uit een blok van de cricut (kerst), bloemetjes van de action.

Zou het leuk vinden als jullie wederom commentaar willen geven.

Groetjes,
Karen

zaterdag 25 september 2010

HALLOWEEN LO

Goedemorgen allemaal,

Hier een Lo van ons tripje naar Disneyland met Halloween. Het is een 30x30 Lo en ik heb een mal gebruikt zoals je kunt zien. Sommige foto's zijn in tweeen gesneden en anderen weer niet. Papier zou ik niet meer weten welke merk, ik had toen verschillende halloween vellen.

Zou het natuurlijk weer heel leuk vinden als jullie vertellen wat je er van vind. Fijn weekend,
Karen

dinsdag 21 september 2010

Portretweekend

Hallo allemaal,

Ik heb alweer een tijdje niets van me laten horen. Beetje druk gehad met andere dingen. Zoals jullie weten ben ik fotografe en geef ik cursussen. Afgelopen weekend ben ik met een andere fotografe en 10 cursisten naar Westdorp geweest voor een lang weekend portretfotografie. Van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag. Wat hebben we gelachen en wat was het slecht weer! Zooo jammer.
Maar wat een leuke groep was het en ik heb zowaar zelf ook nog een paar fotootjes geschoten. Ik heb er een paar hieronder gezet. Misschien van de week weer een kaartje of een LO. Moet even kijken wanneer ik weer wat tijd heb.

Nou tot gauw dan maar weer.

Groetjes,
Karen

donderdag 9 september 2010

Ocean of love

Hallo allemaal,

Op de valreep toch nog een kaartje afkunnen maken. Dit keer de gewerkt met de hotfix, de cricut en natuurlijk de copics. Het stempelkaartje heb ik van Marianne. Ik ben lekker aan het knutselen hiermee geweest en heb zo een stomme fout gemaakt met de hotfix :-(. Moet ik jullie even vertellen. Gisteravond had ik een patroontje uitgezocht voor de steentjes en deze op het plakvel geplakt. Een heel gepruts om dit voor de eerste keer te doen. Maar het zat erop. Vanmorgen toen ik even tijd had dacht, nu gaat het gebeuren, ik ga het vastzetten. Ik legde het vel op de kaart en hup de hotfix erop. Tja, plastic smelt...argh...stinken, alles mislukt. Tja, muts die ik ben. (Ik ben blond, dus het mag LOL)
Het werkt wat makkelijker als je er bakpapier tussen doet. Hmm, vergeet ik ook nooit meer. Ik heb dus het stempelkaartje over de mislukte swirl heengeplakt en daarnaast een nieuwe gemaakt, MET bakpapier en voila.

Wat vinden jullie ervan? Ik heb ook nog stickels gebruikt voor haar staart en de waterbellen, maar die zie je op de foto niet zo goed. Ik zou het heel erg leuk vinden om een berichtje te krijgen.

Groetjes,
Karen
PS Aankomend weekend word er niet geknutseld want ik moet fotografiecursussen geven. http://www.karenklein.nl/

woensdag 8 september 2010

You've got mail

Goedemorgen allemaal,

Ik heb gisteren lekker de tijd gehad om te knutselen en zie hier het resultaat van mijn vrije tijd. Deze kaart (eindelijk een andere kleur) is gemaakt met een stempeltje uit de Marianne collectie. Designpapier weet ik niet meer, blauw cardstock van Papicolor. De rand is van een Martha Stewart pons. Verder heb ik de achtergrond geairbrusht met een subtiel wolkenpatroon . De koe met envelop uitgeknipt en daar met 3d foam weer bovenop gezet. De kleuren die ik gebruikt heb zijn de B34, B32 en B37, de koe is met de kleuren E42, E43 en E 44 van de copicmarkers. Ook de tekst achtergrond heeft een de blauwe kleur van de envelop gekregen.
 
 
 
Zowaar had ik nog tijd over en ben toen aan deze kaart begonnen. Dit is hetzelfde stempeltje maar nu op een andere manier. Je probeert nog eens iets he?
Ik heb hier de hele kaart geairbrust met de kleuren YR 23 en YR 21. Dit is een mooie warme kleur geel. Het stempeltje is met deze 2 en de YR 20 ingekleurd. Het gezichtje met de E93 (wangetjes) en de huid met E50, E51 en E53. Het stempeltje is wederom uitgeknipt en ,et 3d foam op de achtergrond geplakt.
De bloemetjes zijn van Artemio en die waren wit, ook hier weer met de airbrush de bloemen in de goede kleuren gespoten. Glitters zijn van het Kruidvat. Verder ook nog de brads.
 
Laat gerust weten wat jullie ervan vinden.
 
Fijne dag,
Karen

dinsdag 7 september 2010

Hugs and Kisses

Hallo allemaal,

Ik heb hier weer een kaartje gemaakt en natuurlijk de airbrush weer gebruikt, ben zooo blij met dat ding. Weer met de rv kleuren van copic gewerkt. Achtergrondje gespoten en het tekstkaartje ook in de bijpassende kleur gespoten. Bloemen waren niet in kleur, dus deze ook maar even geairbrushed. Ben zo wijs met dat apparaat. Brengt nu zijn geld al op (LOL) Wat me wel opvalt is dat deze kleuren niet goed op de foto overkomen (en ik gebruik deze kleuren best wel vaak, zie mijn andere kaarten) Straks maar eens iets maken in het blauw.

Wat vinden jullie ervan?

Fijne dag nog,
Karen

maandag 6 september 2010

Vlinderkaart

Zoals jullie misschien al begrepen hebben heb ik op de beurs van Zwolle een copic airbrush gekocht. Die moet natuurlijk uitgeprobeert worden. Ik heb een glimmermist mal vastgeplakt op wit papier en ben deze gaan airbruschen met de RV kleuren. Daarna deze uitgeknipt en aan de bovenkant voor het eerst gewerkt met de hotfix. Wat een geweldig apparaatje is dat zeg. Cardstock is van Papicolor en designpapier in dezelfde kleur.

Wat vinden jullie ervan?
Groetjes,
Karen

Joepie, een award!!


Leuk, ik heb een award gewonnen! Anneke bedankt! Ik voel me vereerd.
Maar nu moet ik wel vertellen waarom ik een blog ben begonnen. Nu allereerst ik ben een echte digibeet, dus ik heb me daar nooit zo in verdiept. Maar door een cursus copic kleuren bij Nicole en heel veel op haar blog te lezen ben ik toch gaan inzien dat een blog wel heel erg leuk is. Ik zat daarna ook wel op andere blogs te kijken en vond daar ook dingen waar ik wat van kon leren.
Dus heb ik daarna besloten toch maar te proberen een blog te maken. Met een beetje hulp is het toch nog gelukt.
Nu mag ik deze award zelf ook gaan uitdelen aan 10 mensen. Deze 10 mensen mogen hem ook weer uitdelen aan 10 anderen, maar je moet wel op je blog vermelden waarom je een blog bent begonnen.

 Mijn keus is dus gevallen op:

Loes
Jetty
Sylvana
Marianne Noordhoek
Sanne
Martina
Eline Doesburg
Myra
en Nicole Verkooijen

Jullie hebben hem verdiend omdat ik van jullie blogs zoveel inspiratie haal.

Groetjes,
Karen