Volgers

zondag 16 januari 2011

50 jarig huwelijk van mijn schoonouders

Hoi allemaal,

Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik heb deze week lekker geknutseld en het eerste wat ik moest maken is een trouwkaartje voor mijn schoonouders. Deze zijn 1 februari maar liefst 50 jaar getrouwd. Zoals jullie al hebben kunnen zien watren mijn ouders dat 2 dec. In deze tijden vind ik 50 echt een hele prestatie.
Ik heb deze kaart gemaakt, ben er niet helemaal tevreden over, maar ik denk dat ze er wel blij mee zijn.
De harten zijn uitgesneden met de cricut. Het binnenste hartje is met 3D stickertjes verhoogd. De kantjes zijn van papier, vind ze superleuk want je kunt ze met de copic airbrush in iedere gewenste kleur spuiten. Het engeltje is met copic ingekleurd en de vleugels helemaal bewerkt met stickels. Ook deze heeft de 3Dstikkertjes alweer op het verhoogde hartje. Ze springt er als het ware uit, maar dat zie je niet goed op de foto. De rode roosjes aan de bovenkant zijn gekocht bij de Xenos. Het papier heb ik ooit eens gekocht op een beurs. Geen flauw idee van wie.

De glitters op het hart zijn stickertjes bij het Kruidvat vandaan. Ik zou het superleuk vinden als jullie een berichtje willen achterlaten.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Karen,
  hij is inderdaad erg rood rood geworden... en dat is dan zo moeilijk te fotograferen, maar daar weet jij vast alles van ;-)
  Het binnenste hart was misshien beter tot z'n recht gekomen als er net een wit randje onderuit had gekomen? Maar de kaart ziet er in het echie vast heel erg mooi uit, en je schoonouders vinden hem ook zeker heel mooi! Zoals al bij meer blogs: ik houd helemaal niet van harten etc.... dus dat zul je bij mij ook niet snel voorbij zien komen ;-)
  Groetjes Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind hem helemaal leuk en alvast van harte met je schoonouders echt een prestatie..

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Karen
  Wat een leuke kaart zeg
  Ik kom gauw een keertje langs als mijn rug en benen het toelaten
  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen