Volgers

zondag 2 januari 2011

Kerstknutsel op school

Hallo allemaal,

Zoals ik gisteren al vertelde heb ik vorige maand 2x een middag meegedaan met de kerstknutsel. Ik was de enige moeder en zou helpen met de kerstkaarten maken. Ik dacht dat ik moest "helpen". Haha, dat was een foutje! Ik kwam fris en fruitig met stansen en ponsen en Sizzix op school en bleek een groep kinderen onder mijn hoede te krijgen. Ik kreeg geen voorbeeld en mocht helemaal losgaan. Oeps, onvoorbereid etc hebben ze dit gemaakt.

Ik heb me een ongeluk zitten stansen en ponsen. Ik heb ongeveer 22 kinderen gehad, iedere keer als er iemand klaar was kwam er een nieuwe. Ik was een compleet wrak toen ik thuiskwam, maar ooo wat was het leuk om te doen. De dinsdag daarna mocht ik nog een keer, maar toen had ik die zondag al een heleboel voorbereid. Toen liep het een stuk soepeler en was het alleen maar leuk.
De sneeuwvlokken achtergrond is van de Sizzix, stempeltje ingekleurd met copics (kinderen gewoon met stift en niet met mijn copics :-) ) Denneboompjes komen ook van de Sizzix en de border is icecle van Martha Stewart. De takjes zijn ook een pons van Martha. Totaal iets van 35 kinderen gehad.
Paar dagen daarna erg leuke reacties van ouders gehad, die vonden dat ze dit jaar hele leuke kaarten hadden gemaakt en wie daar dan aan had meegeholpen. Alle kinderen... "dat was Nienke's moeder." Bloos....

Ik vind het superleuk als jullie een berichtje willen achterlaten. Fijne zondag nog,

Karen

4 opmerkingen:

 1. Hoi Karen,
  dat was inderdaad wel even oeffff...
  Maar gelukkig heb je het er heel goed van afgebracht, en als alle ouders er zo tevreden over waren dan is dat toch wel een heel erg mooi gevoel!
  Ga zo nog ff bij je koopje tureluren, wie weet...
  Groetjes Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel leuk uit. Kan me voorstellen dat het een werk was.

  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zonder voorbereiding, dat heb je goed klaargespeeld ! mooie creatie ! zeker en vast geslaagd, durf wedden dat de kids zich ook goed vermaakt hebben.
  veel liefs, martina
  x
  ps het papier dat ik vandaag op de kaart heb staan, zijn allemaal verschillende stukjes, het enige moeilijke (vind ik altijd) is het recht plakken van alles... het snijden is niet zo moeilijk hoor...
  doei,
  x

  BeantwoordenVerwijderen